FANDOM


Meet The Girls
Desperate-housewives-cast
Season
Episode
01
Airdate
January 23, 2012
Running time
{{{length}}}
Production code
{{{pc}}}
Flashback
{{{flashback}}}
Flash-forward
{{{flash-forward}}}
Flash sideways
{{{flash-sideways}}}
Centric character(s)
{{{centric}}}
Day(s)
{{{days}}}
Written by
Directed by
Starring
Also Starring
Guest Starring
Special Guest Star(s)
Co-Starring
Uncredited
{{{uncredited}}}
Archive footage
{{{archive}}}

UvodEdit

Upoznajte Amy, Angie, Cissu i Jane, cetiri sasvim obicne forumasice. Cissa ce se naci u nezgodnoj situaciji. Jane ce pozvati drugaricu da ubije dosadu. Angie ce dosadu leciti u svom krevetu. Amy ce imati svoj prvi sukob sa napaljenom Lujkom.


OpsirnoEdit

Prica pocinje, gde bi drugo nego, u krevetu. Kisa pada dok se Narcissa kara sa Davidom. Odjednom, cuju njenog muza, Marka kako ulazi u stan. David ce, sta bi drugo nego, iskaca kroz prozor.

Jane se dosadjuje, i resi da pozove svoju drugaricu Jessicu. Jessica je obavestava o novom proizvodu marke Kurana - Rainbowibratoru.

Angie, posto je poslala svoju decu, Steffana i Mariju u krevet, obradjuje Nicha. Medjutim, Nicha muci mracna tajna...

Amy-na cerka Lujka dolazi kuci napaljena i pita je moze li da se kara sa Markom, momkom koji prodaje lepinje pred skolom. Amy ce se suociti sa najgorom nocnom morom - ponavljanjem proslosti.


Socni TraceviEdit

  • Svaka od forumasica pocela je kao parodija na jednu od Ocajnih Domacica: Narcissa - Gabby, Amy - Susan, Angie - Lynette i Jane - Bree; medjutim, sa dolaskom novih domacica, Janina uloga prebacena je na ulogu Katherine
  • Autori su na pocetku imali plan pisanja (koga se i dan danas (slabasno) drze): Petar bi napisao skelet, Steffan bi popunio pricu, Marija bi pisala scene, Jovana (Lujka) bi sve zacinila, dok bi Steffan dodao posledje popravke i postavio epizodu; danas produkciju vode Petar i Marija, sa ponekim pomocnikom, jer su ostali teski za stupanje u kontakt;